e
Banner

Etiketler: ali türk



Hava kargo taşımacılığında elektronik konşimento dönemi



Hava kargo taşımacılığında verimlilik ve hız artışı yaratacak E-AWB uygulamasına geçilmesi sürecinde yürütülen çalışmalar hız kazandı.




Turkish Cargo ‘devler ligine’ uçuyor


Yayın: 27-02-2014
Kategori: Havayolu

Global hava kargo pazarında üst basamaklara kararlı adımlarla tırmanan Turkish Cargo’nun hedefi, devler ligi. Bu hedef doğrultusunda altyapı ve yeni network yatırımlarına ağırlık verdiklerini belirten Turkish Cargo Başkanı Ali Türk,  büyümelerinde çarpan etkisi yaratacak pazarın ise Afrika olduğunu söylüyor. 




Turkcell’de dijital dönüşüm yolculuğu


Yayın: 21-11-2019
Kategori: Lojistik Vizyon

“Şirketler açısından olmazsa olmaz bir noktaya gelen dijital dönüşüm için doğru araçları kullanmak gerekiyor. Bunun yanı sıra içinde insan, süreç, organizasyon kültürü, tedarikçi-müşteri ve teknolojinin bulunduğu bir yol haritasına da ihtiyaç var. Tabii bir de yetenekli, tecrübeli, süreci kolaylaştırıp hızlandıran bir yol arkadaşına…” 
Ali Türk / Turkcell Tedarik Zincirinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı 




Ali Türk, THY'de Kargodan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu


Yayın: 02-01-2024
Kategori: Havayolu

THY'den yapılan açıklamada, 7 Ekim 2016'dan buyana Kargodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Turhan Özen'in yerine 1 Ocak 2024 itibarıyla Ali Türk’ün atandığını duyuruldu.




Turkish Cargo, 3 yeni Pharma ürününü hizmete sundu



Küresel hava kargo sektörünün en güvenilir çözüm ortaklarından olan Turkish Cargo, ilaç ve sağlık ürünleri lojistiğinde kalite çıtasını yükseltiyor. Dinamik marka, farklı kategorilerdeki ilaç ve sağlık taşımaları için esnek çözümler geliştirerek, müşteri beklentilerini en üst düzeyde karşılayacak olan TK Pharma Standard, TK Pharma Extra ve TK Pharma Advanced ürünlerini hizmete sundu.  




Turkish Cargo, Air Cargo India 2024’te iki ödül birden aldı


Yayın: 16-02-2024
Kategori: Havayolu

Bayrak taşıyıcı Türk Hava Yolları’nın hava kargo markası Turkish Cargo, Stat Trade Times dergisi tarafından düzenlenen “International Award for Excellence in Air Cargo/Uluslararası Hava Kargo Mükemmellik Ödülleri” töreninde “Innovative International Cargo Airline of the Year/Yılın Yenilikçi Uluslararası Hava Kargo Markası” ödülüne layık görüldü. Turkish Cargo, aynı zamanda SMARTIST tesisi ile “Innovative Logistics Solutions in Air Cargo/Hava Kargo Alanında Yenilikçi Lojistik Çözümler” kategorisinde en beğenilen hava kargo markası oldu.